Problem!

november, for ikke å snakke om desember, har kommet i år med regn uten like, som sikkert kjent. resultatet av det fikk jeg erfare igår, da jeg skulle gå gjennom undergangen (eller undergrunnen, som noen så metropolisk uttrykker det) fra bussstoppet. jeg gikk nokså i mine egne tanker og hørte på musikk, men da jeg nådde bånnen av bakken, oppdaga jeg at hele undergangen var fylt med regnvann, i en dam som var så dyp som den var lang. lang var den jaffal, og tok opp hele bredden. laaaaangt over på andre enden/bredden/kystlinja av dammen sto en skjønn afro-amerikansk dame som huiva med armene og lo og ropte til meg på engelsk: "problem! problem! problem! water! problem!" og bare lo og lo. jeg sa "oh no" tilbake, og etter litt fnising over vannet fant vi ut at dette ikke nytta, og var nødt til å krysse veien likevel. så traff vi hverandre da vi kryssa veien, og hun smilte sitt nydelige, hvite smil til meg, og jeg smilte mitt ganske kjipe smil sammenligna med hennas tilbake.

nå har jeg akkurat spist den frossenpizzaen jeg egentlig skulle hatt igår. bloggen min er litt en fortsettelseshistorie, men nå har det gått fra en ønsket bryllupsdrømfortsettelseshistorie, til en frossenpizzafortsettelseshistorie. videre følger den sikkert lignende: "idag spiste jeg frossenpizza". det ble ikke noe av bryllupet, jaffal ikke i denna omgangen.

det blir mange kunstverk å holde styr på etterhvert, gitt! noen ganger står det festlige ting i pensum. f.eks. i mursteinboka Janson's History of Art noe morsomt om hva Tizians bilde "Bacchanal" forestiller: "Titian depicts a crowd of figures in various stages of undress hoisting jugs of wine and generally misbehaving." ikke urkomisk, men morsomme formuleringer. people generally misbehaving. i varierte stadier av avkledning. og jeg ser stadig figurer på malerier som ligner på folk jeg vet om. jeg har en bra etterligning av steinar jaffal.


Kommentarer:
Postet av: Marit

steinar ser jo ut som en middelaldermann (evt. munk) så jeg kan tenke meg at han dukker opp i tide og utide!jeg sitter på nasjonalbiblioteket og leser, og her er det kjempestrenge regler og vakter som sørger for at reglene overholdes. først ble jeg stoppet da jeg prøvde å gå inn i lesesalen med jakke, paraply og sekk. ikke lov. så ble jeg stoppa da jeg prøvde å gå inn med masse bøker under armen og vannflaske. ikke lov med rennende væske. hallo! kaffien kan jeg iallfall bare glemme, og da er litt av vitsen borte. de har så sinnsykt mange verdifulle gamle bøker her, men hva kan en paraply egentlig ødelegge? jeg er neste overrasket over at jeg faktisk fikk ta me egne bøker og skrivesaker inn.

05.12.2006 @ 12:19
URL: http://www.skaatan.weblogg.no
Postet av: kine

bilde av steinar, oh yes!

05.12.2006 @ 20:13
Postet av: Linn

For ein solskinnshistorie om hun dama over dammen. Eller rettere sagt en regnværshistorie! :) Liker sånne!:) beklager jeg er skikkelig usosial for tia, og aldri sier ja til å bli med på noenting som helst.. er bare så sabla travelt på skolen for tida, så jeg har ca ingenting liv utenom. Men på nyåret skal du inviteres på middag igjen. Et skikkelig herre måltid for kvinner, altså et kvinnemåltid. Så skal vi ut på byn og rave Kristin, for det har vi ikke gjort ennå! Men nå er det snart jul, og da treffes vi nok hjemme. Kanskje vi kan rave der og?! Jeg er iallefall ravande klar!:)

07.12.2006 @ 17:35
URL: http://linnsin.weblogg.no
Postet av: kristin

hørres bra ut, hørres bra ut.

07.12.2006 @ 21:57
Postet av: kine

etter et herlig ringenes herre maraton alene og i min egen seng, kom jeg til å tenke på en kjekk lek vi pleide å leke en gang."legolas, what can you see with your elven eyes?""nothing""ok"huske du? hihi.

08.12.2006 @ 05:39
Postet av: kristin

ja! hahahahahaha! å det hadde eg glømt ut. det va best å gjørr n¨r me va sånn på fjellet og sånn. så du alle tri?! over 9t i strekk eller?

09.12.2006 @ 13:03
Postet av: kine

såg ein kvar natt, tre netter på rad. det vå så digg. hadde glømt ut kor mye eg elske ringenes herre altså. fantastisk!

09.12.2006 @ 13:25
Postet av: Helene

Kine,det var smart av deg å se de tre netter på rad!her så de alle på èn dag, extended version = ca 12 timer..

10.12.2006 @ 10:42
Postet av: Miss X-Y-Z

Nå e det på tide med nytt innlegg.Hilsen anonym lesar.

18.12.2006 @ 00:02
Postet av: Herr Z-Y-X

Må si meg enig der.

01.01.2007 @ 15:35
Postet av: Linn

Kristin, er lei av det ikke dukker no nytt opp her. Har du gått tom for kreativitet? du kan foreksempel skrive om det innlegget i avisa.., de damene som krangla om den bakte poteta..??

04.01.2007 @ 12:20
URL: http://linnsin.weblogg.no
Postet av: kine

se på datoen for innlegget, buddy. på tide med noe nytt altså.

12.01.2007 @ 09:33
Postet av: Wery priv.

WE is SOOOOO faen of you're sight, plese right sun. You has sutsj an beutifull ass, we has sean it nakked inn this shouer. Com whit som god nues, we wonders who you and you're ass are doing. Lots of love, actually. Miss x, miss y, and miss Z.

13.01.2007 @ 23:32
Postet av: Marit

jeg er enig med kine, det eneste problemet her er mangelen på oppdatering. bare skriv noe om kaffi eller grandiosa eller om hva som skjer i huset, hva som helst. plis.

15.01.2007 @ 22:09
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits