Qua! Re! Sur! Get! Ex! Fa! Vil! La!

I kveld har Tor og jeg vært kulturelle (I'm lovin it), og dratt på måfå til Sandnes for å lytte på Mozarts Requiem. På måfå sier jeg fordi vi ikke visste om det i det hele tatt var billetter igjen. Det hele var Tor sin ide, noe som er nesten sant jaffal. han følte seg kanskje litt malplassert og kjente kanskje ikke alle melismene ut og inn på samme måte som jeg, og syns kanskje det muligens var litt bortkasta penger, og det blei dyrere enn vi trodde, men vi har ikke betalt enda og dama vi fikk billetter av ser vi aldri igjen så den risken var hun villig til å ta med å bare gi kontonr sitt til fremmede ungdommer og stole blindt på det. sånne skitne, umoralske tanker var bare kødd (fra min side). Konsertent var nydelig, men disse sopranene var også veldig pinglete på "voca me". og alten da. hallo? alt? anybody there? og sopransolisten hadde et konstant lidenskapelig uttrykk, spesielt når hun ikke sang; det virka veldig påtatt. og en eller aen mobil peip under ca hele. og jeg så ikke så masse av kontrabassene, så jeg fikk ikke betrakta de nøye på dudududududu CONFUTATIS dududududu. og tuba mirum; bassen juksa med pusten. tror ikke basssolisten vi hadde pusta der ever...? bassen var forøvrig han som spillte Marcello på La Bohème fra den tida da min operakarriere var på sitt høydepunkt.

Jeg er by the way en drømmepartner. hvem skulle trodd det, hæh? Syns det programmet var ganske underholdende å se faktisk.

Jeg er skuffa og irritert på meg sjøl. For jeg var å handla mat på Meny og endelig var Evergood sin julekaffe kommet. det er den beste kaffen som fins av sånn vanlig syns jeg. så skulle jeg sette meg ned å lese da jeg kom tilbake, og skulle selvfølgelig trakte litt (litt?!) kaffi til det. så i papirposen fra meny lå det en evergood julekaffe - kokmalt! What the heck. da ble jeg skuffa ass. jeg husker ikke helt nå hvordan jeg løste problemet, for jeg tror det ble kaffe på meg, men jeg tror ikke jeg gadd å gå ned til meny igjen umiddelbart heller... hm. lørdag er jo lenge siden så.

nå er det snart jul! jeg gleder meg veldig ass. juleferie får jeg på torsdag, da er det eksamen. da skal jeg jobbe på BonBon (har nekta å ha nisselue på meg - det får Aksel og Erika ta seg av). Jul i Svingen så jeg kun 1.desember, og syns det var litt drit, litt koselig, og ganske kjedelig. Men noen skjønne karakterer var det jo da.

neste helg skal Tor og jeg på Messias i Domkirka. Det har han lovd meg. hehe kanskje ikke? det varer jo sikkert bare tre timer, kanskje litt mer. noen andre som vil være med kanskje?

Idag satt jeg og leste og tenkte "yes søndagsmiddag.... hm... frossenpizza er vel mest nærliggende". men så kommer det en eskorte og frakter meg lit Vigå til biff og herligheter. fantastisk. da tar jeg den pizzaen i morgen. det ser jeg fram til.

karpe diem - rett fra hjertet, sitter fast i stereoanlegget i stua. jeg klarer ikke å koble det til, for da må jeg koble fra tvn og da får jeg aldri i livet på igjen.

det er grusomt å ha så lite selvdisiplin at jeg aldri kommer meg opp om morgenen når jeg har fri fra forelesning. kommer søren meg aldri i gang med dagen og pang så er det kveld igjen. jaja. men nå er det kveld igjen. så jeg skal høre litt på "Klar en Klassiker" (obli søndagskveld) og se hva de egentlig spilte forrige gang. jeg får det ikke til hver gang, det må jeg innrømme. hihi.


Kommentarer:
Postet av: Helene

Først Mozart og så Messias; er det ikke litt synd på tor? Kjekt innlegg! Nå har vi foredrag med en fantastisk mann fra Jæren, som er nesten blind, men har syklet rundt jorda flere ganger, er fredsforkjemper og har møtt veldig mange kjente folk på veien (drukket te med paven, og sagt I love you til dronning elisabeth)- veldig interessant.

04.12.2006 @ 13:37
Postet av: Marit

tor er en helt og du e løyen!off off, jeg er veldig dialektforvirra visst, men det går bare ikke an å skrive "du er løyen", det forstår vel alle.

04.12.2006 @ 14:36
Postet av: kristin

det er mer synd på meg hvis/når jeg må bli med på fotballkamp. messiasteorien min blir kanskje ikke gjennomført, i alle fall ikke i samme selskap som denne konserten. tror jeg leste om han mannen i avisa en dag, helene. syns du skal følge hans eksempel. men vi likte jo gamle paven bedre da, og kaffe er bedre enn te.er du dialektforvirra marit? trodde du var for gammel og educated til å være det. hihi.

04.12.2006 @ 16:19
Postet av: Helene

Ja, det var den gamle paven han hadde snakket med. Han var så fin en mann! Han hadde skrevet ca seks bøker, og noen svarte på noe han spurte om, gav han hver av dem en bok, som han egentlig skulle selge -fordi de svarte så fantastisk bra.. Og nei, jeg skal ikke følge hans eksempel. Når han snakte var jeg bare glad for at jeg satt trygt i stolen min, istedenfor å sykle.Fotballkamp er gøy, det må du bare innse kristin! Jeg syns ikke synd på deg. Jeg syns ikke synd på tor heller, men hver sin smak.

04.12.2006 @ 19:20
Postet av: Helene

Rettelse: Og NÅR noen osv..altfor lang setning også.

04.12.2006 @ 19:22
Postet av: psst fra solveig skaland

å, tror messias blir så kjekt! 3 gode grunner for å gå på messias:tror de aller mest høykulturelleste går på konsert alenemamman min skal syngeguttekoret er så søte når de leker stein saks papir under ariene

04.12.2006 @ 21:01
Postet av: ida

dåkke søstrene: dåkke e faktisk dialektforvirra heile gjengen. og detta komme fra ei som har vokst opp med å vær det. just so u know.sko vore med deg kristin, så tor kunne blitt spart for det, men desverre passe det kje... men eg tror du kan ha godt av å vær med han på kamp o. hm?

05.12.2006 @ 17:30
Postet av: kine

ehm...messias e ikke noe for tor tror eg. hvertfall ikke hvis han e trøtte. eg greide ikke heile i london, eg sovna og måtte gå hjem i første pausen. og eg ser på meg som ein kulturell person ja...! men, ein gong, då...då ska eg se heile. og njuta varje sekund!eg og øystein e drømmepar. drømmekvinne+drømmemann=drømmepar.jul! jul! jul! jul! ja!

05.12.2006 @ 20:10
Postet av: Helene

Nei Ida, selvom dialekten min er en rar blanding, betyr ikke det at jeg er dialektforvirra; for jeg har snakka den samme dialekten alltid. konsekvent på dialekta sjø

09.12.2006 @ 12:40
URL: http://diehelle.weblogg.no
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits