Some open the window for us, we're going out to fly

jeg trodde jeg var i humør til å skrive masse blogg jeg nå, men så var jeg gjerne ikke det allikevel. humørsvinginger? jeg? langtifra! (jeg er akkurat stor nok). vi får se om det blir noe tekst utav det.

jeg limer inn et bilde av det fint smil. (håper jeg gjorde rett nå, og at bildet vises?) så kan dere gjette hvem det er om dere vil... høh høh høh.

jeg holder på å pakke nå. jeg liker det litt, men så liker jeg det litt ikke og. jeg kommer sikkert til å glømme noe, men det gjør jo kanskje ikke så masse... bare jeg husker kameraet; og det har jeg alledere lagt oppi kofferten.

jeg lurer litt på om jeg skal ta turen ned til byen for å gå på slags bursdagsevent på peppes eller hvor det nå var for mari har visst bursdag idag. jeg tror egentlig ikke jeg gidder. har jo litt lysst og men. jeg må handle litt og nå er ingen hjemme så da har jeg ikke penger til det åså må jeg pakke litt mere og så tror jeg jeg bare skal være hjemme idag, og lage pizza. ikke det at mamma og pappa er de beste jeg kunne tenkt meg å tilbringe fredagskvelden med...

jeg skreiv igår at jeg ikke fikk ripsis da. nå er jeg egentlig temmelig lykkelig, for nå har jeg fått det. nå for ikke så lenge siden. kongegodt. de som ikke har smakt det, har gått glipp av noe stort. er du enig, kine?

jeg skal ikke mase for masse om at jeg skal til paris i morgen. for jeg vet at visse folk blir litt misunnelige og leie av all den pratinga, og jeg vet godt at hvis jeg ikke skulle vært med, hadde jeg nok til slutt slått til de som gikk rundt å snakkte om det hele tida liksom. åså kommer vi sikkert til å snakke dobbelt så masse om det når vi kommer hjem igjen. off, da blir det ille asså! men kan jeg få lov å si at jeg gleder meg pittelitt?

hatt en kjempefin dag på skolen idag. fredagen er ganske behagelig. men jeg var ikke i humør for egenøving, så da gikk jeg heller å plaga øystein, som har egenøving i salen samtidig som jeg har det på et møkkapiano i kjelleren. det kommer nok til å bli en koselig tradisjon, det. var ganske gøy med sang og, fikk tre nye sanger, og to av de har jeg hørt før for lene sang de på en konsert og det var så nydelig. så jeg måtte skryte litt til magne når han klagte over at det var så vanskelig å finne repertoire (foretrekker franske versjonenen/opphavsordet) til alle elevene, for alle har jo forskellig smak vettu. men jeg tror jeg sa det ganske tydelig at jeg likte veldig godt de her. føler at jeg ofte er for alvorlig og stram i ansiktet når jeg har sang.

There's wine and cookies all over.

nå går jeg opp og gjør et eller aent. vet ikke hva. har bare ikke mere å skrive egentlig. men så blei det jo litt tekst allikevel.

slik lyder dagens ord.smil!

Kommentarer:
Postet av: helene

Toooooooor!! næmen, e det du?Linn var på skolen igjen.

04.09.2004 @ 13:52
Postet av: kine

hm....e det han der i nytt paa nytt???KRISTIN!!! eg savne deg allerede eg... blir litt stusseligt naar alle drar, men eg har jo pus da:)ojojoj!!! eg og vil ha ripsis!!!!!! beste isen som finst!kristin ikke drikk for mye champagne...ok?

04.09.2004 @ 20:08
Postet av: tor

nja hvem kan det være månn tro....... eg tippe leif trygve (ikkje spør meg kem det e) kosa deg i paris då vennen. :)playmo

05.09.2004 @ 17:36
Postet av: )kristin(

nytt på nytt!!! hahahahaha! bra du har pus...eg syns nå det ligne litt på Trygleif, men eg skakje sei det for sikkert da.

11.09.2004 @ 22:19
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits