List of Lights and Buoys

Ting som er kjipe nå:
- jeg er forkjøla (men er på bedringens vei fra feber og herk før i uka)
- jeg går glipp av kakefest i Stavanger (alle må ha med en kake!)
- jeg har blitt frastjåle baggen min på Kystbussen på vei hjem til Haugesund. GIDDA DET DA! (får igjen på reiseforsikring, så har shoppa idag på (forhåpentligvis) forsikringsselskapets regning)
- kameraet mitt er ødelagt! (var Henrik sin feil (sier vi...))
- jeg har ingen å leke med i kveld


Ting som er bra nå:
- jeg er hjemme for en liten stund for recovery and food (ikke det at det er ille i Stavanger asså)
- jeg kan være med Tor (nesten) når jeg vil
- vi skal spise mammas hjemmelaga pizza i kveld
- vi skal spise mammas hjemmelaga kjøttkaker i morgen
- jeg har smågodt i stua
- Munch-bildene er kommet til rette (vi kunsthistorikere feirer med champagne)
- vennene mine har det fint på de stedene de har valgt å flytte til (etter det jeg har skjønt 8og forhåpentligvis alle andre steder de befinner seg på og))
- studiet mitt er midt i blinken!
- jeg har gått ned mange kilo (uten vilje en gang!)
- Marit ble glad for presangen hun fikk til bursdagen sin av oss (1000 min med Gilmore Girls (Oy with the poodles already))
- StorSkaatan har skjegget sitt ennå
- jeg kom på en morsom sang idag som vi alltid (?) sang når jeg var liten:

I Middelhavet
sardiner svømmer
A-po a-po,
a-po a-po
men i mitt hjerte
der svømmer du
a-po a-po
a-po a-po     (fritt etter hukommelsen)

det morsomste er når du skal begynne å synge samme tekst på andre språk, eller på det som ligner andre språk. spesielt russisk.
I Middelhavskij
sardinskij svimskij
a-pjotskij pjotskij,
a-pjotskij pei
Men i mitt hjertskij
der svimskij dutskij
a-pjotskij pjotskij,
a-pjotskij peeeeeeeei.


Kommentarer:
Postet av: Linn pinn

Hei Kristin! må si det hørtes litt skummelt ut med de narkomane og de som henger rundt i kåken din! En dag så kommer jeg på besøk til deg, men da skal jeg gi deg et lite forvarsel først!:)og jeg vil helst ikke bli innblanda i no narkohandel, bare så det er sagt!Den sangen er forresten utrolig bra på nynorsk, da går den slik:I Middelhavetsardinar symjara pju - a pjua pju - a pjumen i mi blodpump der symjer dua pju - a pjua pju - a pju Har også vært syk nå, det er derfor du ikke har blitt invitert på middag til meg enda. men nå er jeg snart helt frisk som en fisk igjen, og da finner jeg plutselig fram gamle kokke kunster, og før du vet ordet av det, så sitter du i stua mi og spiser middag!

03.09.2006 @ 14:14
Postet av: kristin

ja den sangen fins i mangen kjekke varianter. du har en på engelsk og. in middle ocean, sardins are swimming etc. Ja jeg gleder meg til middag hos deg! og bare si fra når du vil komme på besøk. det blir nice. eller græli digg, som vi sier i stavanger.

03.09.2006 @ 17:29
Postet av: ida

den sangen hadde eg heilt glømt ut...kossen e melodien?

04.09.2006 @ 00:27
Postet av: Karina

Hekkan!E du klar over at du har to nesten like innlegg?Fint at du har det fint (eg bare tolka det sånn ut fra teksten eg, men det stemme vel kanskje, eller hur?).Håpe det ikkje e så lenge før me treffes igjen. Vil t Stavanger i høstferien, men får se.Kos deg og ha det strålanes! ;)

04.09.2006 @ 12:24
Postet av: ida

forresten; å bli frastjåle noe på kystbussen e min verste frykt. trodde kje det gjekk an eg siden dei alltid seie på ferjå "bussen vil bli låst under overfarten, så dere kan la ting ligge"... eller noe sånn.tror eg ska begynna å ta båten hjem heller.

04.09.2006 @ 21:47
Postet av: Marit

hva hadde du i bagen da? vanlige ting som kan kjøpes på nytt eller ting du ikka kan få tak i igjen?

05.09.2006 @ 10:43
Postet av: kristin

ida, koss vil du at eg ska framstilla melodien på ein sånn kommentar? me kan heller ha ei deit ein dag så ska eg synga an te deg. og eg og har vel være litt naiv når det gjelde bagasje då...marit, eg hadde ingen verdifulle ting, men ting som va veldig kjipe å mista. yndlingskler, ca. alle øyredobbane mine, P&P (blitt erstatta idag) notater fra forelesningar, skolebøker. så affeksjonsverdien va vel høg can one say..

05.09.2006 @ 20:25
Postet av: helene

shit,stakkars deg vennen min!håper du blir bedre,og at du får kjøpt ting på nytt.Hvilke yndlingsklær??her er alle sjuke.men jeg har ikke blitt sjuk ennå,og er redd for å bli det.

06.09.2006 @ 16:53
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits