Less moralilty and more caffeine!

 

Mellom dem; en verden av sterke nyanser

Gjennom evigheten snakker han til hun

I en heldig sjel hviler de

Lat henne nyte deres tro på kjærligheten

Så vil det være vår hemmelighet at lykken er kaffe!

Dette er altså er dikt, eller må jeg si kjøleskapsdikt, som henger nettopp på kjøleskapet våres. Gjett hvem som har laga det! Ikke meg jaffall… låve deg!

Ja så var det mandag igjen og jeg har lovt bort et innlegg etter en heftig og spesiell helg på mangen måter. Vi har bl.a. hatt bezøk. Men die helle har jo egentlig beretta litt om det da. Jeg har ikke så masse mer å si. Aent enn at det var ikke komfortabelt når vedkommende (alias gjesten-pesten) snorka så høyt at det føltes som om vi lå på samme rom. Og særlig når han snorka i en aen takt enn Thomas Dybdahl messa. Det ble litt feil. Og lite søvn på meg. Når jeg våkna på søndag var han dratt. ”Og jeg fikk ikke sagt farvel.” (sitat Skjønnheten&udyret (fy søren skal jeg begynne å sitere den og nå…)) Så var vi på Bestastuå og spiste treretters og det var jo hyggelig. Etterpå gikk vi til helge og så bar det til byen og 1.mai-stemning. Ruben sa til Øystein at jeg hadde vært skikkelig dridings. Han liksom trodde det etter å ha snakkt med meg og sånn. Jeg var jo bare litt fjollete. Hadde ikke slurpa i meg noenting skal jeg si deg! Men Nilsen og jeg så en padde i Vangen. Først så det ut som et blad, og det var litt mørkt så vi så ikke helt ordentlig, men så hoppa bladet bortover i en enkli ganske sakte fart. Så det var en hyggelig aften.

På søndagen serverte Cecilie og tvillingtøsa og jeg i konfirmasjonen til Bjarne Dankel (Den Aller Yngste). Det var kjempekjekt og koselig og kokken kaltes Kent og var konge. (sjekk alle K-ene i forrige setning!). han var svenska ja, men han sa ”koffår” og ”kossen” og andre adapterte dialektord. Litt løye. Og jeg lagte all kaffien på slump! Goe blei an o. Jeg mista heller ingen tallerkner. Og vi ble sånn litt tilbydt jobb på servitøser på Staalehuset under for eksempel Sildajazzen og brylluper og lignende. Og vi fikk treretters der og. Så to treretters to dager på rad er ikke til å forakte kan jeg trygt si. ”Aa Kent den här maten smakade ju alldeles förträfflit. Takkar.”

Hadde slags spilletentamener i dag. Tatt det himli med ro og valgt et stykke jeg spillte for tre år si så som jeg ikke behøvde øve noe særlig på. Som om jag bryr mej! Så jeg fikk fem på hovedinstrument. Og er veldig fornøyd med det, i og med at jeg ikke har jobba noe særlig. Kunne fått bedre hvis jeg hadde gidda å jobbe ordentlig, men jeg orka ikke det. Femmer er kjempeflott syns nå jeg. I bi/besifring klarte jeg å oppnå sekseren som Magne sa jeg muligens kunne greie å få hvis jeg jobba masse nok med Messias. Deilig seier i hverdagen det der. Hadde en lang og koselig samtale med Steinar i dag om forskjellige saker og ting. Har skikkelig sansen for den mannen der. Skal ha prøve i prima vista i morgen; har aldri hatt det før. Jeg syns rytme er verre enn melodi, mens intervaller er vel det letteste.

Har følt meg rar og tom og ikke meg selv i helga. Hatar den känslan.

Jeg holder på å bli:

1.      Gal av lengsel

2.      Gal av å savne deg

3.      Gal av å vente

4.      Og av å tenke på deg

Jeg blir gal av:

  • Det å tenke på at jeg bare tenker at:        

               - jeg savner deg

Og apropos så håper jeg:

At du tenker at du savner meg.

 


Kommentarer:
Postet av: ida

"Vi skal vel ikke ta oss en tur hjem til meg å ta en titt på jakt-trofeene mine?"Verdens beste sjekketriks, henta fra Skjønnheten og Udyret.

02.05.2005 @ 22:48
Postet av: Aslaug

tor e finedu e finedessuten e steinar fineog livet e herligtskål!

02.05.2005 @ 23:09
Postet av: kristin

ida: "men først og fremst: kontrollér temperamentet!" skål!(steinar e ikke så fine enkli)

03.05.2005 @ 10:10
Postet av: ida

"kom inn i lyset"

03.05.2005 @ 12:51
Postet av: ælline

gal av lengsel!!:D åh,det er en såå koselig sang..<3arne<3 ;)

11.06.2005 @ 15:41
Skriv en ny kommentar:

Navn

E-post:

URL:

Kommentar:

hits